kroketten en Bottenbouillon

proef de pure kracht van de natuur

Earthfood heeft een passie voor het vinden van de beste, veelal biologische ingrediënten, om deze vervolgens om te toveren tot een smaakvolle, voedzame en helende maaltijd, zoals onze Earth Broth of onze guilty pleasure de kroket van earthfood.

De kroket van earthfood is ontstaan als restproduct van de bouillons. Door steeds weer te schaven aan de smaak en bite is een heerlijke en eerlijke kroket ontstaan. De kroket bevat alleen maar eerlijke en veelal biologische producten en bevat geen toegevoegde kleur of smaakstoffen.

Op dit moment wordt de kroket gemaakt van het vlees van de lakenvelder koeien van Jelle, en de limousine koeien van boergondisch.

Nieuwsgierig geworden naar de kroket van earthfood? Je kunt deze proeven bij pakhuis de zwijger in Amsterdam of op de streekmarkt in Delden. Wil je deze smaakvolle kroket op de kaart in jouw restaurant? Neem dan contact op via de mail.

Earth Broth runder health elixer

  • – grasgevoerd natuurvlees en botten
  • – biologische groenten en kruiden
  • – gevitaliseerd oerwater

Ingrediënten: oerwater, runderdelen, wortel*, ui*, prei*, knolselderij*, shiitake*, kombu*, diverse verse kruiden *, verse kurkuma*, verse gember*, appelazijn*, rijst *, diverse specerijen*, keltisch zeezout *.

* van biologische herkomst.

Earth Broth kip health elixer

  • – biologische kip
  • – biologische groenten en kruiden
  • – gevitaliseerd oerwater

Ingrediënten: oerwater, kippendelen*, wortel*, ui*, prei*, knolselderij*, shiitake*, kombu*, diverse verse kruiden*, verse kurkuma*, verse gember* appelazijn*, rijst *, diverse specerijen*, keltisch zeezout *.

* van biologische herkomst.

Bestel jouw Earthbroth via onderstaand formulier

bestelformulier earth broth

Rund

Kip

© Earthfood 2017 | All rights reserved.