De keuken is uitgebreid met oerwater

In de keuken van earthfood is vandaag uitgebreid met een watervitalisator van oerwater 

Een aanwinst voor onze keuken! De earth broth is dankzij het gevitaliseerde water nu nog zoveel gezonder geworden voor je lijf.

Normaal gesproken wordt deze vitalisator geplaatst bij de watermeter zodat het hele huis wordt voorzien van heerlijke gevitaliseerd water, maar speciaal voor de keuken hebben we met koper een wandmodel gebouwd.

Het resultaat mag er zijn, is het geen plaatje.

DE KRACHT VAN OERWATER

Oerwater is water zoals het ooit van nature was. Het is de blauwdruk van water. Onze vitaliser brengt water terug naar deze oorspronkelijke structuur.

Het water dat wij dagelijks drinken en aan onze dieren en planten geven, is belast met informatie. De elementen in water worden ook beïnvloed door elektromagnetisme. De plus- en minpolen van de in het water aanwezig zijnde mineralen raken hierdoor uit balans, waardoor deze instabiel worden geladen. Kalkaanslag, bijvoorbeeld, heeft te maken met instabiel geladen calcium.

In balans met en door Oerwater

In gevitaliseerd water zijn de plus- en minpolen van de mineralen in balans. In combinatie met een goed voedingspatroon heeft vitaal water een positieve invloed op de gezondheid. De opname van voedingsstoffen, vitamines en mineralen wordt verbeterd en vitaal water gaat optimaal de verbindingen aan met afvalstoffen in ons lichaam, waardoor deze beter worden afgevoerd.

De kracht van Oerwater is opvallend te zien bij de groei van planten. Deze zijn, in tegenstelling tot de mens in sommige gevallen, niet voor de gek te houden. Bij gebruik van vitaal water is er, ten opzichte van niet gevitaliseerd water, een duidelijk zichtbaar positief verschil in de ontwikkeling van het wortelgestel.

Oerwater is geen medicijn; het is de eerste stap naar het herstel van balans in het lichaam.

Bij bestelling gaarne code earthfood gebruiken.

Leave A Comment

© Earthfood 2017 | All rights reserved.