kok(en) op locatie

Koken op locatie

Earthfood werkt met de meest smaakvolle, gezonde en voedzame producten die er in onze omgeving te verkrijgen zijn.
Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit het seizoen, volgens de 80-20 regel. Alle ingrediënten zijn biologisch, of van tenminste dezelfde kwaliteit. De producten worden gekocht in eigen omgeving en het liefst van kleinschalige,duurzame, zelfstandige ondernemers. Wij maken de meeste producten helemaal zelf en vanaf de basis, zoals bijvoorbeeld brood, pasta, bouillons, pesto en ijs.
Earthfood combineert  koken en kennis van voedingsleer tot een smaakvolle en voedzame maaltijd, ook weer volgens de 80-20 regel. Proef bijvoorbeeld onze heerlijke zelfgemaakte draadjesvleeskroketten gemaakt met ingrediënten van de koeien van Jelle.

Kok(en) op locatie

Geef je een feestje, bedrijfstraining, workshop of retraite? Earthfood verzorgt graag de maaltijden op de locatie waar u verblijft, van ontbijt tot lunch en/of diner. Ook organiseert Earthfood een kookworkshop op locatie voor de deelnemers; dit werkt verbindend, is leuk en leerzaam om te doen en fantastisch voor de teambuilding.

Buiten koken

Geef je een feest in de open lucht? Of verzorg je een retraite in de natuur? Maak er dan écht iets bijzonders van! Earthfood komt graag langs om samen terug te gaan naar de basis. In verbinding met de natuur maken we een heerlijke, voedende maaltijd op open vuur. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld de heksenketel, een dutch oven, een houtgestookte mobiele (pizza) oven, barbecue of rookton.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op…

© Earthfood 2017 | All rights reserved.