Bio-catering

Bio-catering

Earthfood werkt met de meest smaakvolle, gezonde en voedende producten die er in onze omgeving te verkrijgen zijn.
Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit het seizoen 80-20 regel. Alle ingrediënten zijn biologisch, of van tenminste dezelfde kwaliteit. De producten worden zoveel mogelijk gekocht in eigen omgeving van kleinschalige duurzame bedrijven. Wij maken de meeste producten helemaal zelf vanaf de basis denk aan brood, pasta, bouillons, pesto, ijs, etc.
Earthfood combineert koken en voedingsleer voor een smaakvolle, helende, voedzame maaltijd. Maar ook hier geldt de 80-20 regel weer. Denk bijvoorbeeld aan onze heerlijke zelfgemaakt runderkroketten.

Catering

Organiseer je een retraite, bedrijfs training of bewustzijn workshop? Earthfood verzorgt met liefde en aandacht het eten vanaf tien personen.

Kok(en) op locatie

Geef je een bedrijfstraining, workshop, bewustzijn training of retraite? Earthfood verzorgt graag de maaltijden op de locatie waar u verblijft. Ontbijt, lunch, en/of diner. Tevens de mogelijkheid om een kookworkshop op locatie te organiseren, zeer verbindend en fantastisch voor de teambuilding.

Kookworkshop op locatie

Samen koken is leerzaam en verbindend. Een prachtige mogelijkheid om het groepsproces te verdiepen. Met op maat gemaakte recepten gaan de deelnemers aan de slag om samen diverse h(eerlijke) maaltijd te creëren. Deelnemers zullen versteld staan van de smaakvolle goed uitziende gerechten.Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van kookworkshops. Of dit nu in een professionele keuken is of op locatie, dit maakt voor ons geen verschil. Improviseren is onze kracht. Wij proberen indien mogelijk de combinatie te maken tussen binnen en buiten koken.

Nieuwsgierig? Neem contact op…

    © Lily Developed by webRedox | All rights reserved.